Ouderbijeenkomst: online veiligheid

posted in: Nieuwtjes | 0

Online veiligheid
Op woensdag 16 november van 9.00 uur tot 10.00 uur komt bureau Halt voorlichting geven aan de ouders over Online veiligheid.

Bijna alle jongeren maken gebruik van het internet. Thuis, op school en op straat via hun smartphone. Naast alle goede dingen, heeft het internet ook haar mindere kanten. Jongeren zetten veel informatie over zichzelf en anderen online en overzien hiervan de gevolgen niet.  Soms lijkt iets onschuldig maar heeft het grote gevolgen en kan het zelfs strafbaar zijn.

De ouderbijeenkomsten bevatten altijd een inhoudelijk gedeelte, waarin we ingaan op het thema en op de voorlichting die hun kind heeft gekregen. Een belangrijk onderdeel van de ouderbijeenkomst is dat ouders met elkaar in gesprek gaan en ervaringen uitwisselen.

Deel
Email this to someone