Ons ouderinitiatief

De Bos en Lommerschool heeft een geslaagd ouderinitiatief en de eerste gemengde klas is inmiddels een feit! Samen willen we van deze kwaliteitsschool een gemengde school maken waar alle kinderen uit onze buurt zich thuis voelen. Onze kinderen zijn geboren in 2012 en gaan vanaf 2016 naar de basisschool. In mei 2017 is de school verhuisd naar een prachtig nieuw gebouw. Komen jullie ook?

Tien redenen waarom wij voor de Bos en Lommerschool kiezen:

• “We merken aan alles dat de schoolleiding vérder wil. Van het begeleiden van een ouderinitiatief tot het in detail uittekenen van lesplannen.
  • “De Bos en Lommerschool steekt voor ons met kop en schouders boven de andere buurtscholen uit. De resultaten zijn hoger dan de inspectie verwacht, veel kinderen stromen door naar hoger voortgezet onderwijs en de school mag trots zijn op zijn CITO-scores. “
  • “De Kolenkit en Laan van Spartaan zijn met alle nieuwbouw gemengde wijken geworden. De Bos en Lommerschool heeft laten zien dat het een kwaliteitsschool is die het verdient om mee te mengen.
  • “Als je kijkt naar de prestaties van de school en de betrokkenheid van het bestuur, dan zie je dat deze instelling boven de massa wil uitstijgen.”
  • “Ik was vooral onder de indruk van de ijver en positiviteit van de leerkrachten. Deze mensen nemen geen genoegen met ‘gemiddeld’.”
  • “Een uitstekend scorende school in een stadsdeel in opkomst.”
  • “Dit is een school die me doet terugdenken aan de sfeer zoals die vroeger was. Goede herinneringen!”
  • “De Bos en Lommerschool lijkt het beste uit elke leerling te willen -en kunnen- halen.”
  • “Een school die de ouders laat meedenken, wanneer de ouders dat willen.”
  • “De plannen van de Bos en Lommerschool zijn ambitieus. Het bestuur heeft andere ambities in het verleden waargemaakt dus waarom zouden ze dat niet een tweede keer kunnen?”

Contact met het ouderinitiatief

Wil je meer weten over het ouderinitiatief? Neem contact met ons op via ouderinitiatiefboloschool@gmail.com
volg ons via facebook