Informatiebijeenkomst voor nieuwe ouders

Geplaatst in: Nieuwtjes

Beste Ouders,

Door alle corona maatregelen hebben wij lang getwijfeld hoe wij de informatiebijeenkomsten gaan organiseren op onze school. We snappen dat iedereen graag de school wilt bezoeken, voordat de kinderen eventueel aangemeld worden.

Wanneer we kort het schoolgebouw betreden dan is het dragen van een mondkapje verplicht. De groepjes die binnen in de klas gaan kijken zijn niet te groot, want we moeten ook binnen voldoende afstand van elkaar kunnen houden.

We hopen op een ieders begrip hiervoor en gaan ons uiterste best doen om op deze wijze een zo goed mogelijk beeld van onze school en ons onderwijs te schetsen.

• Dinsdag 16-02-2021 is er een bijeenkomst om 15.00 uur
  • Dinsdag 02-03-2021 is er een bijeenkomst om 15.00 uur

De informatiebijeenkomst vindt plaats op het kleuterplein bij de Bos en Lommerschool.

Aansluitend kunt u kort een kijkje nemen in een kleuterklas. Ook vindt u op de website van onze school een korte film. U krijgt via deze film een virtuele tour door ons schoolgebouw

Ook kan er via de ouderinitiatief pagina van de BoLoschool op Facebook contact worden gezocht met ouders van onze school, om ook vanaf deze zijde informatie over onze school te ontvangen.

We starten dinsdag om 15.00 uur.

U bent van harte Welkom!

Met vriendelijke groet,