Een brief aan de leerling

Welkom op de Bos en Lommerschool.

Op de Bos en Lommerschool vinden we de relatie met jou en je ouders belangrijk. We willen dat je weet én voelt dat wij je willen leren kennen.

Samen zorgen we ervoor dat iedereen zich veilig voelt op onze school. In gesprek met elkaar willen we onze verschillen en overeenkomsten ontdekken en hiervan leren. Echt naar elkaar luisteren en zo elkaar leren begrijpen is het uitgangspunt van waaruit we samen verder willen groeien. Met elkaar dezelfde kant opkijken én gaan is wat ons verbindt en motiveert.

We willen je aanmoedigen om nieuwsgierig naar de wereld om je heen te zijn. Laat je stem horen! Wij begeleiden jou bij het aangaan van nieuwe uitdagingen, het komen tot succeservaringen en zien we jouw zelfvertrouwen groeien.

Het team van de Bos en Lommerschool wil jou helpen om jezelf te verwonderen. Bij de kleuters doen we dit met thematisch werken. Vanaf groep drie zijn methodes de kapstok om jouw talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Tijdens je hele schoolcarrière sluiten we aan bij het leren op jouw eigen niveau. 

Samen met jou en je ouders werken we ernaartoe dat jij straks met een open houding naar de wereld om je heen kijkt en in gesprek gaat met de ander. Dat jij je unieke plek in de maatschappij inneemt.  

Als team stralen wij energie en plezier uit. Wij helpen je om te ontwikkelen tot een ondernemend, sociaal, autonoom en creatief mens. We geloven in jou en we zijn er voor jou! 

Vriendelijke groet,

Team Bos en Lommerschool