Op zoek naar peuteropvang in omgeving Bos en Lommer? Impuls Kinderopvang verzorgt bij ons in het gebouw de voorschool locatie Bos en Lommer.  

Impuls biedt toegankelijke kinderopvang met aandacht voor elk kind en elke ouder in Amsterdam. De voorschool is een fijne plek om onder professionele begeleiding te spelen, leren en groeien met leeftijdsgenootjes. De voorschool werkt met een Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) programma. Het programma sluit zoveel mogelijk aan bij die van groep 1 en 2 van het basisonderwijs. Er is veel aandacht voor taalontwikkeling, omgaan met anderen, zelfstandigheid en bewegen. Je kind krijgt spelenderwijs alle ruimte om zich te ontwikkelen in een liefdevolle en veilige omgeving. Zo gaat jouw peuter straks goed voorbereid en vol vertrouwen naar de basisschool! 

Voorschool Bos en Lommer is gevestigd bij ons in de Bos en Lommerschool op de Meimorgenstraat 2 in Amsterdam West.  

De openingstijden zijn: 

Groep Aap
Maandag en donderdag: 08:00 – 13:00 uur  

Dinsdag en vrijdag: 14:00 – 17:00 uur

Groep Beer
Maandag en donderdag: 14:00 – 17:00 uur. 

Dinsdag en vrijdag: 08:00 – 13:00 uur. 


In de schoolvakanties is de voorschool gesloten. 

Meer informatie, interesse in een rondleiding of direct inschrijven?Neem een kijkje op de website: Voorschool Bos en Lommer | Amsterdam West of neem contact op met de afdeling Klantenservice van Impuls via 020 – 515 88 88 (ma t/m vr van 08.30 – 14.00 uur) of klantenservice@impuls.nl

Zit uw kind al bij de voorschool en wilt u graag telefonisch of per mail contact met de locatie kunt u bellen of mailen naar: 

06 – 51 24 77 39 of vs.bosenlommer@impuls.nl 

Of voor contact met de locatiemanager kunt u mailen naar: 

Rafaela.deboer@impuls.nl